Mike Oldfield - Moonlight Shadow

Postez acest videoclip cu gandul la zodia racului ai carei nativi sunt nascuti sub dominatia energiilor lunare, caci in aceasta zodie isi are domiciliul astral "planeta" luna !
Apoi asociez ideii de mai sus faptul ca arcana nr. 18 din tarotul egiptean se cheama "Luna".

Toti nativii din rac au o anume predispozitie catre influenta subconstienta, in psihicul lor subconstientul se manifesta cu o anume dominantza. Persoane impresionabile, sugestionabile, foarte usor influentabile prin intermediul sugestiei subconstiente, al sugestiei induse.

Ma gandesc ca si Madalina Manole, dar si Mircea Petru au ca semn natal zodia de care fac vorbire. Ea era rac de iulie (14 iulie 1967, ora 5.30 dimineata Valeni de Munte), el este rac de iunie (29 iunie 1972, fara sa-i stiu ora si localitatea de nastere !).
Indiferent ca datele acestea de nastere sunt incomplete, se pot totusi compara hartile natale prin suprapunere, analizandu-se doar aspectele horoscoapelor solare, adica hartile in care se iau in considerare doar plasarea planetelor in zodiii, constelatii, ignorandu-se pozitiile asanumitelor case astrale.
Dintr-o analiza combinata a hartilor natale se pot obtine o serie de date si informatii importante, o serie de scheme si directii de gandire, de studiu a laturii pshihologice a celor doi soti, folosind baza de date STATISTICA furnizata de disciplina numita astrologie.
Totusi trebuie sa subliniez ca aceste directii de gandire NU AU NICI-O VALOARE practica, daca nu se bazeaza obligatoriu PE DATELE CERTE STIINTIFICE, VERIFICABILE PRACTIC, CONCRET, asa cum sunt datele culese de criminalisti de la locul faptei, precum si rezultatele concrete obtinute prin studiu si cercetare medicala, medico-legala, prin analize chimice, fizice, la nivelul stadiului de cunoastere actual in domeniile respective.

Caci da, astrologia este doar o disciplina de studiu, ale carei directii, date si informatii au la baza observatia statistica aspra coordonatelor psihicului individului nascut in diferite etape temporale si in functie de pozitiile energiilor planetare care se pot manifesta la momentul nasterii unui individ; studiu statistic realizat de diversi autori, de-a lungul a mai multe sute si mii de ani.

Bine a precizat ieri la emisiunea Acces Direct domnul profesor Vasile Rudan - astrologia este o disciplina de studiu, ASTROLOGIA insa nu este o STIINTA, nu produce rezultate exacte, certe, asa cum incerca sa convinga telespectatorii ieri, acea infatuata si infumurata astroloaga pe numele ei Cristina Demetrescu, foarte sifonata de opinia corecta si pertinenta a domnului profesor Vasile Rudan. Tot ieri domnul profesor a precizat ca povestea "bionenergeticienilor" care "simt nevoia sa se descarce energetic, cedand din excesul lor presupus bionenergetic catre bolnavi", invocata de Cristina Demetrescu, ESTE DOAR O SUPOZITIE vehiculata de cei cu interese pecuniare in practicarea acestor asazise "meserii alternative" ...
Un bun bioenergetician trebuie sa fie in primul rand un bun psiholog format in structurile psihologiei ca STIINTA pentru a putea sa nu adanceasca sau inrautateasca suferinta psihica, conflictul psihic sau boala fizica a unui pacient.
NU BIOENERGETICIANUL SI NICI MACAR MEDICUL NU ESTE CEL CARE VINDECA.
VINDECAREA VINE DE LA DUMNEZEU, rolul medicului este de a cerceta boala si de a pune un diagnostic corect, de a suprima efectele nedorite ale bolii si de a indruma bolnavul catre terapia corecta care poate avea drept efect VINDECAREA.
Bioenergeticianul trebuie sa fie constient de limitele corecte, in care poate actiona asupra unui pacient, pentru a nu-i produce acestuia un rau mai mare decat cel pe care omul bolnav in traieste deja.
Un "bioenergetician" cand se imbolnaveste unde se trateaza? Cumva la medic ?
Popa unde-si cauta de sanatate ? Nu cumva tot la medic ?

Priviti acest videoclip si veti intelege care pot fi si cum pot actiona in subconstientul uman, dualele energii lunare emise de astrul pe care-l vedem seara de seara !
Zic duale pentru ca orice forma de energie, de camp, fie el magnetic, electromagnetic, gravitational, electric , sonic .... ei bine orice forma energetica, functie de context, parametrii, conjunctura, poate influenta in mod benefic sau malefic, in bine sau in rau, in pozitiv sau negativ ca efect.


Pentru acei cititori ai blogului meu care sunt interesati de studiul si aprofundarea laturii paranormale a vietii, le recomand sa viziteze blogul "Iesirea din Matrix", iar la aceasta adresa de internet pot citi un interesant interviu cu dl. profesor Vasile Rudan privind apararea extrasenzoriala a populatiei


Iata o tema de meditatie frumos realizata prin imbinarea sunetului, imaginii si cuvantului:

Mike Oldfield - Moonlight Shadow
Versuri Mike Oldfield - Moonlight shadow
de pe http://www.versuri.ro

The last that ever she saw him
Carried away by a moonlight shadow
He passed on worried and warning
Carried away by a moonlight shadow.
Lost in a river last saturday night
Far away on the other side.
He was caught in the middle of a desperate fight
And she couldn't find how to push through
The trees that whisper in the evening
Carried away by a moonlight shadow
Sing a song of sorrow and grieving
Carried away by a moonlight shadow
All she saw was a silhouette of a gun
Far away on the other side.
He was shot six times by a man on the run
And she couldn't find how to push through
I stay
I pray
I see you in heaven far away
I stay
I pray
I see you in heaven far away

Four am in the morning
Carried away by a moonlight shadow
I watched your vision forming
Carried away by a moonlight shadow
Star was light in a silvery night
Far away on the other side
Will you come to talk to me this night
But she couldn't find how to push through
I stay
I pray
I see you in heaven far away
I stay
I pray
I see you in heaven far away
Far away on the other side.
Caught in the middle of a hundred and five
The night was heavy but the air was alive
But she couldn't find how to push through
Carried away by a moonlight shadow
Carried away by a moonlight shadow
Far away on the other sïde.

Niciun comentariu: