Felicitari ziaristei Evelyn Badea


Felicitari ziaristei Evelyn Badea care astazi fiind invitata la emisiunea Acces Direct ce se difuzeaza pe Antena 1, a declarat ca detine fotografiile soacrei Madalinei Manole care in ziua inmormantarii a fost fotografiata in curtea din Otopeni imbracata in fusta rosie, bluza alba si machiata la ochi cu fard albastru.


Probabil femeia cu pricina de prea multa suparare ca-i ramasese nepotelul fara mama SARBATOREA ZIUA NATIONALA A FRANTEI SI DE ACEEA SE IMBRACASE-MACHIASE IN CULORILE DRAPELULUI FRANCEZ.


Da, consider absolut indreptatite demersurile pe care parintii Madalinei le fac pentru a-l deposeda pe calaul Madalinei si pe mamicutza de la Botosani, de MOBILUL MORTII MADALINEI MANOLE: averea.

Sa ne lase ne-a claparu cu sensibilitatile lui siropoase si lalaite de poet ratat ca nu suntem atat de imbecili sa punem botu la arfele si actoriile lui de figurant diletant.

Numai un IMBECIL poate sa creada ca oamenii aceia, parintii Madalinei, sunt interesati de avere. Compenseaza CEVA pe lumea asta DUREREA PIERDERII si absenta UNUI COPIL ? NIMIC.

Nu e firesc ca parintii sa revendice adevarul si sa recupereze munca Madalinei pentru copil ?

Ce drept moral sau material au sotul teatralist, instigator si mincinos precum si neamurile lui, la MUNCA DE O VIATA A ARTISTEI careia i-au netezit in sapte luni de la casatoria la starea civila, calea spre groapa, spre MORMANT ?

Niciun comentariu: