Cinismul unui presedinte in fata sinistratilor
Basescu la Dorohoi, către o profesoară: Hai să renunţăm la ţăţisme !

Imaginile vorbesc de la sine: lui Basescu conform spuselor sale ii vine sa rada ! Avand in vedere ca n-a avut raspunsuri pertinente si la obiect fata de furia apelor si a oamenilor, e normal : presedintelui ii vine sa rada !
Oamenii sunt vinovati ca au stat in calea apelor, ca n-au reparat podurile, vinovati ca au murit, vinovati ca n-au murit .... OAMENII SUNT VINOVATI IN OPINIA PREZIDENTIALA !

Domnule Presedinte singura pozitie JENANTA ESTE DOAR POZITIA "DOMNIEI VOASTRE", nu a oamenilor disperati, amarati si lasati de izbeliste in voia soartei.
Tățismele va apartin integral. Si personal.

Romanilor le-a aratat Dumnezeu pe cine au votat si cat de patrioti si loiali sunt conducatorii. Cuvantul rusine pentru acestia nu mai are nici-o semnificatie.
Pentru mine concluzia e una singura: astora de la guvernare si presedintie le-a luat Dumnezeu complet mintile. Mai avem de vazut pana unde vor merge cu limita propriei lor incompetente si pana unde le va permite Dumnezeu sa ajunga. Timpul lor e cam pe final dupa cum se prezinta. Se pare ca au intrat in anu' ala de care vorbeste traditia poporului ....
Si cand te gandesti ca Ceausescu a fost judecat si condamnat PENTRU GENOCID. Infractiune care era prevazuta in sectiunea speciala a codului penal din vremurile socialiste. Genocid pentru ca a infometat poporul !
Priviti clipul video cu inregistrarea facuta de Realitatea Tv la Dorohoi, judecati fiecare in sinea sufletului si minunati-va daca mai puteti !
Presedintele sa fie intradevar bolnav asa cum spune presa ? Ieri nu putea sa fie decat l-a tratament, exact asa cum a sugerat Gabi Vranceanu Firea si de aceea nu a aparut "pe teatrul de operatiuni"? Oare l-au ajuns pacatele, acele pacate care induc boli cronice si tulbura judecata intratat incat "il face sa rada" atunci cand de fapt ESTE DE PLANS, precum si "urarile de sanatate si de bine" ale poporului inselat si mintit prin juramintele false cu mana pe Biblie ? !
Cumva poate si blestemele cainilor ucisi in chinuri, asa cum se arata pe filmul acela realizat cu camera ascunsa si difuzat acum cativa ani pe posturile televiziunii nationale, dar si ale televiziunilor particulare ?

Niciun comentariu: