Totul despre programe, virusi si atacuri

Cerere lamuriri a unui utilizator nemultumit de functionarea sistemului informatic


Acum un an am schimbat versiunea sistemului de operare logodnica 7.0 cu sistemul de operare nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita bebelus 1.0 care ocupa mult spatiu pe hard, iar sistemul a devenit total nesilentios.
In instructiuni nu era nimic mentionat.

Pe de alta parte, nevasta 1.0 s-a autoinstalat in toate celelalte programe, blocand simpla lor accesare si se lanseaza automat cand incerc sa deschid orice alta aplicatie, impiedicand executia. Aplicatii ca bere-intre-prieteni 10.3, duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza sau functioneaza extrem de greu.

Uneori apare un virus troian - soacra x.0, care blocheza sistemul sau face ca nevasta 1.0 sa se comporte total haotic si imprevizibil. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia duminica-de-sex 3.0.

Se pare ca si alte fisiere sunt virusate.
De ex.: c:/Sex_sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc.
Am vrut totusi sa revin la programul anterior logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare al programului actual, nevasta 1.0 este extrem de complicat, iar riscurile pentru sistem sunt mari, mai ales la aplicatia bebelus 1.0 care chiar imi place in timpul liber.
Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.


Stimate client,

Nemultumirea dvs. este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie: multi utilizatori trec de la orice versiune logodnica X.0 la nevasta 1.0 cu speranta falsa ca nevasta 1.0 nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult: nevasta 1.0 e un operating system complet creat ca sa controleze toate aplicatiile dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati nevasta 1.0 si sa reveniti la logodnica X.0, intrucat exista componente si optiuni software virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum nevasta 1.0, deci nu aveti nimic de castigat incercand aceasta procedura.

Aceeasi problema si cu familia de virusi soacra X.0. Acestia sunt o serie de programe mai vechi din care deriva nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate.
Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus mai performant si dispare in cativa ani.

Unii utilizatori au incercat sa formateze tot hardul si sa reinstaleze sistemul de operare iubita_nevasta 2.0, dar asta le-a creat si mai mari probleme (a se citi obligatoriu notita cu instructiuni de prevenire a optiunilor "pensie alimentara" si/sau "custodia copiilor"). Daca instalati iubita 8.0 nu incercati sa treceti la nevasta 2.0 pentru ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu versiunea nevasta 1.0. Chiar daca exista si versiuni nevasta 3.0 sau nevasta 4.0, acestea sunt rezervate numai specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam.

Daca sistemul cade, va sugeram alternativa celibat 1.0, dar totusi va recomandam sa pastrati nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat contine anumite erori de programare fiind foarte sensibil la anumite instructiuni si reactioneaza cu destula intarziere intr-o serie de situatii conjuncturale. Asadar, aveti totusi grija pentru ca orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea dvs. si trebuie sa vi-o asumati.
Va sfatuim totusi sa aveti activate aplicatiile C:/Scuze/Scuze.exe.

Evitati utilizarea tastelor ESC sau a combinatiei CTRL+SHIFT+DELETE care necesita ulterior C:/Scuze/flori.exe. Pentru revenirea la starea de utilizare normala, va sfatuim sa aveti pregatit in orice moment si service-pack-ul bijuterii 3.0, vacante 5.1.
Optiunile da_draga_mea 2.7, cum_spui_tu 8.2 si ai_dreptate_iubire ver. 4.5 sunt indispensabile.

Nu instalati sub nici o forma aplicatiile secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0 sau o_prietena 3.1. Aceste programe sunt total incompatibile cu nevasta 1.0 si pot aduce sistemul in starea de system_halted. Functia c:/Sex_sambata_dimineata.exe se va activa automat odata cu upgrade-ul c:/colier_cu_diamante.exe !
Daca totusi nu ati inteles sau aveti nelamuriri referitor la packingul de_ce_exista_barbati.exe, acum este momentul sa va lamurim: deoarece aplicatia vibratoarele_nu_aduc_bani_in_casa.exe a fost dintotdeauna prost programata si deci este total nefunctionala.

Niciun comentariu: