Dan Diaconescu si PATRIA

Remember pentru guvernantii Romaniei, pentru presedinte si nu in ultimul ramd pentru Parlament si Curtea Constitutionala ! Poate ca au uitat de vorbele lui Tudor Vladimirescu, si atunci e necesar sa le amintim noi ori de cate ori este nevoie:


PATRIA INSEAMNA POPORUL, IARA NU TAGMA JEFUITORILOR !


Ii invit pe onor guvernantii si acolitii Romaniei sa-l reasculte si pe Nicolae Furdui Iancu, asta doar daca nu le-a luat Mamon definitiv mintile in lacomia lor nemasurata si cu toate schemele alea de furaciune prin creieri care nu le mai lasa loc de gandire si pentru Dumnezeu, dar si pentru cei pe care Dumnezeu i-a creat si de care ei isi bat joc: poporul.

Basescule adu-ti aminte ca ai jurat pe BIBLIE. Sa nu te mire cand Dumnezeu te va trazni. Fie ca o va face prin Uranus, Pluton, Saturn, ori prin energii si campuri electromagnetice planetare combinate proiectate pe tarisoara asta obidita, dar mai ales pe punctele tale sensibile. Nici macar importanta nu are prin ce metoda te va trazni. Sa nu-ti pui intrebari de ce, ca iti spun eu. Raspunsul e simplu: ai jurat stramb si i-ai tradat pe aia care te-au ajutat sa ajungi unde esti acum - electoratul, dar si pe Dan Diaconescu si OTV-ul, care daca nu punea umarul pentru tine in turul 2 azi erai la lada de vechituri a istoriei aruncat de aia alde Voiculescu, Geoana, Nastase si Vantu.

O tara se conduce cu ajutorul oamenilor real destepti, nu cu amarati de-astia intelectual precum marioneta de Boc cel Sec. Cu prostii pleci la drum, prost ajungi sa fi in final. Cum tragi asa ajungi.

Rusine sa-ti fie Radu Moraru. Ne-a aratat Dumnezeu aseara limitele tale de slugoi la caruta Paunestilor aserviti hotilor din regimul actual dar si din regimurile trecute. Am scos B1 tv din grila de programe. Caci cine se poate uita la emisiunile ale imbecile cu Moni Ca-Co si spoit elitistele alea de pe la High-Life-uri .... Ca sa nu mai zic de sex_oloaga voastra, Laura Andresan, aia care din mare ziarista ce si-ar fi dorit ea sa fie, si-a gasit in final adevarata vocatie.

Video: Nicolae Furdui Iancu - Noi suntem romani

Niciun comentariu: