Halit Ergenç si Bergüzar Korel in 1001 de nopti - Binbir Gece


Bântuind eu astazi pe tot felul de site-uri, am dat pe facebook peste profilul actorului turc Halit Ergenç, cel care detine rolul principal masculin in serialul turcesc Binbir Gece - 1001 de nopti in traducere, serial pe care il redifuzeaza postul tv Kanal D. De cand aia de la Kanal D au inceput sa difuzeze o serie de filme, pe care apoi le-au sistat difuzarea fara absolut nici-o justificare si explicatie de bun simt si scuze catre publicul telespectator, eu nu m-am mai uitat pe acest p(r)ost tv. Caci ce era de vazut la turcii astia? Emisiunile alea PENIBILE - cica show-uri - ale celor doua purceleze, respectiv Adriana Maimutan si Gabriela Biciclista, care precum Coana Mita a cazut si si-a rupt "emblema reprezentativitatii ei" la ... ziar (!), ma rog la revista aia cu pictorialul ei vulgaro-penibil pentru plaiul cu boi (plaiboy !), pentru ca ulterior sa devina ... mare moderatoare la emisiunea pentru idiotii care se insoara la tv.

In fine, in concluzie asta voiam sa zic, cum ca la Kanal D s-a reluat redifuzarea acestui serial cu profunde conotatii pshihologice referitoare la "sindromul masculin" al celor 1001 de nopti. Subiectul este foarte frumos, bine pus in scena, se vede dupa planeta Marte chiar, ca fimul este realizat prin efortul conjugat a mai multor categorii de specialisti. Filmul este exceptional, are personaje interpretate superb de actori cu clasa, precum Halit Ergenç si Bergüzar Korel, care intre timp i-a si devenit nevasta oficiala lui Ergenç.
Frumos barbat si talentat actor, Halit Ergenç (Onur in film) face o pereche de exceptie cu frumoasa, desteapta si talentata Bergüzar (Shehrezade in film), atat in film, cat si in viata.


Doi oameni, un film si un subiect care mai demonstreaza inca o data faptul ca barbatii frumosi, carismatici si masculini sunt cei a caror imagine este determinata de forta mentalului propriu, iar femeile adevarate nu sunt neaparat estetizatele cu dimensiuni de 90-60-90, ci cele care stiu sa inteleaga viata, munca si dragostea, daruindu-si trupul, inima, sulfetul si iubirea pentru binele si progresul spiritual al celor pe care ele ii iubesc; acelea care stiu sa fie frumoase indiferent de dimensiunile anatomice (mai mari sau mai mici) si de culoarea parului, unghiilor, a pielii sau a ochilor, precum si de dimensiunea gleznelor. Ma opresc aici cu expunearea, nu de alta dar eu nu stiu niciodata de ce ... dimensiuni si subiecte ... ma mai fura / ciupeste de degete ... descrierea ....

Serialul poate fi urmarit on-line AICI

Posterul filmului:

Niciun comentariu: