Stire de ultima ora: DNA-ul la OTV si acasa la Diaconescu

Pe scrolul de la antena 3 si de la Realitatea o stire bomba: procurorii DNA au descins la sediul OTV, dar si la Dan Diaconescu acasa in cautarea unor casete proba referitoare la un caz de coruptie care l-ar privi pe Doru Parv care nu-s ce trafic de influenta si mite ar fi facut pe la Targu Mures cu primarul.

In regimul Iliescu i-a fost inchis postul tv lui Dan Diaconescu pentru ca acesta a recunoscut ca Iliescu a castigat prin inselaciune impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, iar la comanda evreilor de la fostul post Tele 7 abc i-a fost anulata emisiunea electorala lui Vadim. Consecinta? OTV-ul a devenit PRINCIPALUL post tv formator de opinie in Romania, iar Dan Diaconescu erou national.
In regimul Basescu I, Diaconescu a fost lasat in pace sa bata campii liber si nestingherit cu tot felul de cazuri si cazulete de mai mica sau mai mare importanta, pentru ca nu a deranjat regimul in mod esential.

Acu, in regimul Basescu II, uite ca se sesizara aia de la DNA referitor la faptu ca Diaconescu ar avea niste casete care ar putea sa compromita vreun grangur/granguri din regimul aflat la putere. Pai nu e logic cine e de pe langa Targu Mures? Nu cumva Boc-Sec ? Nu cumva Diaconescu detine inregistrari cu magariile si porcariile celor aflati la putere?

Fara sa am detalii despre caz la aceasta ora, dar vazand eu istoria si modul de miscare in scena al guvernantilor si al serviciilor, presupun ca Doru Parv l-a sesizarea personajului - primarului sau ce dracu o fi ala - a fost reclamat la DNA cu o acuzatie de-asta greu dovedibila, dar usor instrumentabila de catre procurorii aserviti regimului, precum traficul de influenta.

Faptul ca lui Diaconescu i-a fost facuta perchezitia si la postul OTV, dar si acasa, fara ca procurorii sa-i aduca la cunostinta vreo invinuire oficiala, face parte din metodele curente de lucru ale parchetelor. Acele metode care sfideaza procedurile legislative in vigoare, dar il gadila la orgoliu pe scorpionul sef Basescu si il face si pe Boc sa-si satisfaca complexul propriu, simtindu-se el astfel important si rau.

In orice caz, dincolo de detaliile acestui caz, lui Dan Diaconescu si OTV-ului i se asigura astfel subiecte si materiale de lucru pentru muuuuuult timp de aici inainte, un rating si o popularitate care vor atinge cote geometric alarmante pentru regimul Basescu, iar aceasta actiune dincolo de toate aparentele, eu cred ca va consolida alternativa unei candidaturi viabile la institutia Presedentiei Romaniei in mandatul urmator: candidatura lui DAN DIACONESCU.

Chiar si in spatele acestor actiuni de tipologie uraniana - ca tot a intrat uranus in berbec - sunt tot ai nostrii, adica aia din servicii care sunt inca fideli si loiali sentimentului patriotic romanesc.

TOT RAUL E SPRE BINE, SI ORICAT AR FI DRACU DE NEGRU SI DE AL DRACU, TOT DE LA DUMNEZEU TREBUIE SA CEARA APROBARE CAND SE APUCA DE ACTIUNE. IAR DACA DOMNUL DIN CERURI ZICE BA, DRACU ISI PUNE COADA INTRE PICIOARE SI SE CARA IN IAD SPASIT.

TRAIASCA DAN DIACONESCU, TRAIASCA OTV-UL TELEVIZIUNEA POPORULUI, TRAIASCA ELODIA.
ROMANIA SI ROMANII NU ISI DORESC UN SISTEM DICTATORIAL PRECUM ESTE REGIMUL ACTUAL, CI UN SISTEM SOCIAL CARE SA ASIGURE ECHITATE SI ECHILIBRU SOCIAL, ECONOMIC, POLITIC SI MORAL.
DE DRAGA DOMNULE PRESEDINTE BASESCU, ASA E CAND TE INDEPARTEZI PREA TARE DE DUMNEZEU, DE SUFERINTA POPORULUI SI DE PRINCIPIILE MORAL UMANE.
Videoclip: Imnul national "Desteapta-te romane" cantat de Nicolae Furdui Iancu

Niciun comentariu: