Buba se sparge in Romania

OTV-ul este cel mai urmarit post.

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura verdictul Judecatoriei sectorului 1.
De la o acuzatie probata cu o caseta, s-a ajuns in 24 de ore la 4 (patru) volume, dosare adica, intocmite de procurori. Si cum reiese din discutiile de la tv, avocatii apararii n-au avut nici macar timp sa le citeasca ca sa formuleze cum trebuie apararea.

Telespectatorii din Arad, Zarand au sunat in direct si au dat o stire bomba: Ion Florin Mot primarul din Zarand ultrabogat, este finul lui Gheorghe Falca, acesta din urma fiind finul lui Traian Basescu.
Moderatorul emisiunii de la OTV a solicitat confirmarea acestei stiri, surpriza fiind ca au venit zeci de confirmari din partea oamenilor dispusi sa depuna marturie in acest sens.

Ma intreb daca nu cumva provocarea aceasta cu arestarea lui Dan Diaconescu, reprezinta acea picatura care va termina definitiv cu regimul Traian Basescu si a acolitilor lui.

Se cer la OTV de la telespectatori confirmari privind averea imensa si incredibila a primarului din Zarand.
Eu personal n-am nici-o indoiala ca aia de la DNA stiau bine ce casete cautau la OTV si la Dan Diaconescu acasa. Tot asa cum n-am nici-o indoiala ca acele casete n-ar exista, numai ca Dan Diaconescu a fost o clipa mai destept decat aia de la DNA si decat serviciile de securitate ale presedintelui si a guvernului, si nu a tinut acele filmari, nici la OTV si nici acasa la Diaconescu ori la sediul social al OTV-ului. Motiv pentru care aia au ramas cu buza umflata.

Tudor Barbu care modereaza emisiunea este un profesionist, stie exact cata informatie sa difuzeze in acest moment la public pe postul OTV.
Serghei Mizil este adorabil in felul si prin modul in care comenteaza in sprijinul lui Dan Diaconescu.

Se pare ca Dumnezeu a auzit strigatul de durere al romanilor si le-a luat mintile astora de la presedintie si de la guvernare. Basescu a devenit victima propriilor sale slabiciuni. Boc este acolo un nesemnificativ care se agita sa-i faca pe plac lui Basescu, iar dama cu camelii, de Nuti Traseista zic, s-a cam dat la ... fund.

Este evident ca vom avea parte de un spectacol de proportii, caci acest Uranus intrat in zodia berbecului plasat pe casa solara 6 a lui Basescu, casa muncii dar si a sanatatii si a slujbasilor, a celor care-l slugaresc, ei bine, Uranus prin energia generata ar putea sa-l tranteasca/trazneasca pe dictatorialul presedinte atat de bine incat sa-i sune apa-n cap si-n creieri. In fond nici macar nu e rau, e chiar spre binele spiritual al ... presedintelui. Dar mai ales spre binele romanilor care vor scapa de aceasta pelagra, de aceasta caracatita care a cuprins Romania.

In orice caz, neinspirata arestare a lui Dan Diaconescu, ii face acestuia un imens bine si financiar - OTV-ul va inregistra ratinguri fara precedent, ratingul insemnand bani in ultima instanta - si de imagine. Emotionalul popor roman intotdeauna a fost de partea celor victimizati, iar Dan Diaconescu este din nou EROUL NOSTRU NATIONAL. Si uite asa partidul inca neconstituit al lui Diaconescu va fi un partid puternic din start, iar Dan Diaconescu va inregistra detasat fata de alti contracandidati, simpatia care-i va asigura alegerea la prezidentiale.

Indiferent ce se va intampla si cum vor decurge evenimentele, este cert ca bate vant de democratie reala si de libertate pentru romani, este cert ca Romania se indreapta spre notiunea de stat democrat de drept. Poate ca a venit vremea ca romanul sa isi ceara raspicat dreptul la echitate sociala si la demnitate, ignorand mafia sindicatelor in postura de curva vanduta politicului.

Niciun comentariu: