Stire publicata si apoi retrasa de ziarul Liberatetea ?

Acum trei ore am citit pe site-ul Libertatea o stire care fusese preluata de ei de la Mediafax.
Cautand acum cateva minute sa recitesc continutul acestei stiri am constatat ca aceasta a disparut dupa site-ul Libertatea dar nu dupa site-ul Mediafax aici stirea.
Am reusit sa gasesc articolul cu pricina si pe site-ul best-muzic, dar si pe hotnews care au preluat-o si ei dupa dupa Mediafax asa cum mentioneaza chiar in articol.
De ce oare a fost retras articolul din ziarul Libertatea? Sa fi fost un gest inoportun?

Iata stirea (sursa aici):

Analizele s-au incheiat: Madalina Manole a inghitit doar Furadan

Publicat acum 4 ore (12 August 2010) , Autor: Adelina Dobrin

Medicii legisti au incheiat analiza toxicologica a Madalinei Manole si au stabilit ca artista a inghitit exclusiv Furadan. In sange nu s-a gasit alcool, barbiturice, droguri sau substante pentru slabit, informeaza Mediafax.

`Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan`, a spus Dan Dermengiu, directorul general al Institutului de Medicina Legala `Mina Minovici`.

Deocamdata insa, nu au putut calcula cu exactitate concentratia de pesticid ingerata de Madalina:

`Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista . Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon`, a adaugat Dermengiu.

Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.

In urma cu doua saptamani, surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca Madalina Manole mancase mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentrata solutiei.

Un comentariu:

Fleur du May spunea...

''In concluzie, cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun dubiu in privinta decesului artistei. La fel ca si criminalistii, ei sunt convinsi ca a fost vorba de o sinucidere.'' Sursa: eva.ro

Of of, dar mari incompetenti avem in tara daca asa zic:( Mi se pare musamalizat bine cazul asta. Pacat!