Apocalipsa 2012 - Nimic altceva decat manipulare si intoxicare informationala

Are cineva pe mapamond ceva impotriva faptului ca NOI refuzam sa ne intoxicam creierele cu scenarii apocaliptice - chipurile descifrate de EI, respectiv oculta mondiala intinsa precum o caracatita cu tentaculele in toate tarile lumii - explicate, sugerate, mediatizate pe tot felul de canale informationale ?

Ma documentam intr-o zi referitor la calendarul chinezesc. Probleme de astrologie - incercam sa-mi lamuresc o serie de notiuni de calcul astrologic pe sisteme astrologice comparate: astrologie chineza, astrologie vedica si astrologia occidentala.

Cercetarea m-a dus pe necesitatea lamuririi notiunilor legate de caledarul solar si astfel m-am apucat sa analizez diferentele si asemanarile dintre tipurile de calendare bazate pe sistemul solar, dar si a celor bazate pe sistem lunar sau mixt (solar-lunar).
Calendarul solar stabilește durata unei zile, a celor patru anotimpuri, solstițiile și echinocțiile în raport cu traiectoria aparentă a Soarelui pe bolta cerească.
Iata principalele tipuri de calendare bazate pe sistemul solar:
- Calendarul egiptean
- Calendarul coptic
- Calendarul zoroastric
- Calendarul maia
- Calendarul aztec (Tenochtitlán)
- Calendarul iulian
- Calendarul gregorian
- Calendarul francez, instaurat în timpul Revoluției Franceze (24 august 1795)

Nu voi detalia aceste tipuri de calendare pentru ca nu acesta este subiectul articolului.
Voi preciza insa doar atat, minimul necesar pentru delimitarea si intelegerea problemei.

Calendarul iulian a fost introdus de Iuliu Cezar în 46 î.Hr., intrând în uz în anul 45 î.Hr., (sau 709 ab urbe condita). Acest tip de calendar a fost ales după consultări cu astronomul Sosigenes din Alexandria şi a fost cel mai probabil calculat prin aproximarea anului tropic.
Calendarul iulian are un an obişnuit de 365 de zile, împărţit în 12 luni, cu un an bisect adăugat la fiecare patru ani, ceeace face ca anul mediu să aibă 365,25 de zile. Calendarul iulian a rămas în uz în unele ţări până în secolul al XX-lea şi mai este folosit încă de mai multe biserici naţionale ortodoxe. Cu aceast calendar ar trebui adăugate prea multe zile pentru a păstra corespondenţa cu anul astronomic, care este mai lung cu 11 minute decât anul iulian mediu, această ducând la acumularea unei zile diferenţă în 128 de ani.
Pentru a pune de acord anul calendaristic cu cel astronomic, în secolul al XVI-lea, s-a făcut reforma calendarului gregorian, care făcea reglarea funcţie de echinocţiul de primăvară şi luna sinodică (pentru Paşte). Uneori, pentru a evita confuziile dintre cele două moduri de datare, se foloseşte denumirea de Stil Vechi prin comparaţie cu Stilul Nou, denumirea dată calendarului gregorian.

Calendarul gregorian este varianta de calendar cea mai răspândit folosită. O modificare a calendarului iulian a fost pentru prima oară propusă de doctorul napolitan Aloysius Lilius şi a fost decretată de Papa Grigore al XIII-lea (numele căruia l-a primit calendarul) pe 24 februarie 1582.

Introducerea calendarului gregorian a fost necesară deoarece, în cazul calendarului iulian, anul mediu era ceva mai lung decât anul astronomic, făcând ca echinocţiul de primăvară să se mute uşor înapoi în anul calendaristic.
În România, calendarul gregorian a fost introdus în 1919, inlocuind calendarul iulian folosit pana atunci.

Pentru ce am facut eu toata teoria calendarului aici si ce legatura exista intre calendarul gregorian aplicat in zilele noastre de intreg mapamondul si ... presupus anuntata apocalipsa din 21.12.2012 ?

Au ales cei din "oculta" mondiala data de 21.12.2012 pentru ca aceasta data arata numerologic ca un sir de numere repetitive intr-o anumita succesiune.
Daca tot doreau sa aleaga o data pe principii numerologice pe mine m-ar fi convins mai usor daca ar fi ales 21.12.2112. Observati si dvs. ca este mult mai semnificativ si "frumos" sirul construit doar din cifrele 1 si 2 in succesiunea 21 si 12, fara implicatia cifrei 0 - zero - din sirul 2012 !

Pe de alta parte tot stau si ma intreb care dracu e legatura dintre calendarul gregorian - dupa care este descris momentul 21.12.2012, caci daca ne raportam de exemplu la calendarul iulian, data cu pricina este cu 13 zile mai tarziu ! - si mult mediatizatul calendar maya (sau ma rog maia).
Si stiti care e ? NICIUNA. Adica e clar NU EXISTA NICI-O LEGATURA si NICIUN ELEMENT care sa justifice si sa sustina teoria cu pricina privind apocalipsa. Iata de ce.

Calendarul maya este unul dintre calendarele Americii precolumbiene, alaturi de calendarul aztec, precum si de calendarul RELIGIOS Tzolkin.

Calendarele Americii precolumbiene, inclusiv maya şi cel aztec, aveau în comun multe caracteristici de bază, precum un an ritualic de 260 de zile. Calendarul maya, centrul vieţii şi culturii lor, nu se baza doar pe soare şi lună, ci şi pe ciclurile planetei Venus şi pe Constelaţia Pleiadelor. De fapt, despre calendarul maya ştim că este o serie de trei sisteme de calendare folosite în paralel, cel mai vechi şi cel mai important fiind Tzolkin (calendarul sacru). Existau, de asemenea, calendarul Haab (un calendar solar agrar/civil) şi Calendarul Lung.

Tzolkin sau Anul Sacru era un calendar religios folosit de catre populatia maya (precolumbiana)pentru a-şi boteza copiii, a prezice viitorul şi a decide asupra datelor favorabile în chestiuni precum bătăliile şi căsătoriile.
Tzolkin consta dintr-un an scurt de 260 de zile (13 luni de câte 20 de zile), fiecare zi a lunii având un nume, asemănător zilelor săptămânii de astăzi, şi un simbol. Fiecare dintre aceste nume era simbolizat printr-un zeu care purta timpul pe cer, indicând astfel succesiunea nopţilor şi zilelor.

Acest sistem al anului scurt, Tzolkin, pare să fi fost preluat de maya de la civilizaţia zapotecă, o cultură nativă din sudul şi centrul Mexicului, datând cel puţin din 1500 î.Hr., care a început să înregistreze datele sub această formă în jurul anului 600 î.Hr.
Calendarul Tzolkin se bazează pe ciclurile grupului de stele numit Pleiadele, o constelaţie semnificativă pentru maya, care foloseau piramidele şi observatoarele pentru a le urmări mişcarea. Într-adevăr, piramida şi complexul de temple de la Teotihuacan, de lângă Mexico, sunt orientate în poziţia în care Pleiadele sunt dispuse la orizont. Mai târziu, maya au combinat Tzolkin cu un calendar lunar numit Tun-Uc, care folosea cicluri de câte 28 de zile care reflectau ciclul menstrual al femeilor.

In acest punct al analizei mele stau dreapta si ma intreb: care e legatura aia atat de logica si mult vehiculata dintre calendarul gregorian, calendarele precolumbiene unificate intr-un soi de calendar de tip nou numit Maya si Apocalipsa din 21.12.2012 stabilita de fapt ca data in timp pe baza CALENDARULUI GREGORIAN ?

Ca sa compar calendarul gregorian - calendar de tip strict SOLAR, cu calendarul maya, care este un calendar de tip solar-lunar-venusian bazat pe ciclul Pleiadelor, este ca si cum as compara mere cu avioane. Si ce treaba are chestiunea asta cu APOCALIPSA DIN BIBLIA CRESTINA sincer imi este si mai de NEINTELES pentru ca sa nu zic ca este un NONSENS.

Pe la ce rationamente au ajuns unii care se dau foarte destepti, initiati, culti si cum mai mediatizeaza ei de ce si cum o sa se intample, cum ne "traduc" ei istoria omenirii si mai ales planurile lui Dumnezeu (planuri pe care noi "ignorantii" nu le putem intelege si deci la care nici nu putem avea acces, logic, fara sprijinul si ajutorul initziatic mentionat), sincer nu doresc sa-mi intoxic creierul si nici sa-mi poluez mintea, pentru ca eu privesc lucrurile intr-un mod foarte simplu: toti "profetii" astia care se dau ei ba secretarii, ba consilierii personali ai lui Dumnezeu, nu sunt altceva decat niste indivizi care cauta sa-si justifice interesele si intentiile meschine, cu explicatii cat mai sofisticate si alambicate, cat mai de "nepatruns" pentru "neelitistii" planetei.

Citesc si eu pe internet si raman stupefiata de cati mari specialisti in tot felul de "stiinte esoterice", specialisti in calendare mayase, in terapii tibetane, in tehnici daykomio si alte ..... proceduri si "invataturi" astrale AU APARUT CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE IN ROMANIA ULTIMILOR 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE INCOACE.
Am in acest sens exemplul unei doamne care in urma cu 15 ani profesa ca lector universitar de drept civil si penal in cadrul ASE Bucuresti fiind protejata unui sef de catedra din perioada respectiva, si care dupa revolutie a fost "inspirata" in mod cu totul "divin" - la fel ca si mult mediatizata si popularizata "mare" prezicatoare Carmen Harra Muresan - pentru a face channeling si a ne transmite domnia sa mesaje de la ingeri si arhangheli (ingerii si arhanghelii nu se coboara la niste ignoranti ca noi ...), pentru a organiza meditatii, grupuri de "lucru" pentru traducerea mesajelor rhanghelilor catre omenirea profana, workshopuri si excursii asazis initiatice prin Tibet, China, ... - toate acestea PE MUUULTI BANI prin preturi si tarife aplicate doritorilor de initieri si "ridicari spirituale"-, pentru reconectarea doritorilor la "ENERGIILE SI FORTELE UNIVERSALE" - profanii nu se pot conecta/reconecta singuri pentru ca nu inteleg mesajul "astrelor" si al entitatilor vazduhului-; pentru "NASTEREA UNEI NOI OMENIRI", pentru NASTEREA OMULUI IN 4-5-6- n-shpe dimensiuni .....
Intamplarea a facut ca pe vremea studentiei mele am avut-o profesoara de curs in anul 3 si 4 la disciplina de drept civil si penal, iar dupa 15 ani de la terminarea studiilor mele universitare (in 1988 mi-am luat licenta) sa o regasesc pe doamna mentionata in paragraful anterior, pe internet, transformata intr-o mare si profunda initiata , imbogatita si doldora de "informatii esoterice" cu care a fost inspirata de duhuri, ingeri si arhangheli prin "channelinguri", chiar autoare de lucrari "esoterice" si devenita mare specialista in istorii atlantide, aztece, maiase, precolumbiene, chineze, tibetane, ...... dar mai ales in apocalipsa omenirii din 21.12.2012, cand noua celor care nu vom fi pregatiti pe la workshopurile de initiere cu tarife exprimabile in moneda nationala, NI SE VA REFUZA DE CATRE DUMNEZEU IMPREUNA CU FORTELE COSMICE ACTIVAREA NOILOR VALENTE ALE ADN-ULUI CU ACEL NUMAR SUPLIMENTAR DE VALENTE CARE IN ACEST MOMENT SUNT INCA INACTIVE.

Ca o concluzie, deci dragii mei cititori, pentru a avea siguranta ca vom supravietui momentului 21.12.2012 ar trebui sa cotizam pe la intrunirile, meditatiile, grupurile de "lucur" si work-shopurile cu pricina, sa ne lasam creierele spalate si buzunarele curatzate bine cu Ariel de acesti "mari" guru si "esoteristi"- fabricati de recesiunea capitalista ajunsa si in Romania - , pentru a avea garantia ca suntem pe lista de activare a valentelor OMULUI DE TIP NOU cu un ADN intr-un spatiu multidimensional, pe care initiatele si initiatii cu pricina i-o vor prezenta DOMNULUI la data precizata pentru schimbare.
Nu vom fi pe lista ? E clar, ne va fi refuzata ... schimbarea. Murim.
Pilele si listele pentru Tatal din Ceruri nu le fac decat ei - initiatii !

In alta ordine de idei, adica in ordinea noastra crestin-ortodoxa: credinta noastra cea adevarata in Tatal din Ceruri, singurul si Adevaratul Dumnezeu, ne spune sa-i ignoram pe acesti falsi profeti si sistemul lor viciat de valori, bazat pe simbolul lui Mamon, adica pe jecmanirea si indobitocirea ireversibila a celor slabi de inger.

Voi incheia acest articol cu un citat pe care eu il am scris pe prima pagina a Bibliei personale: CINE IL ARE PE DUMNEZEU, NU ARE NEVOIE DE NIMIC.

Niciun comentariu: