Mădălina Manole nu a băut otrava din pahar !

Pe blogul doamnei Simona Ionescu gasesc o informatie stupefianta: Mădălina Manole nu a băut otrava din pahar.

Oare ce surprize de proportii ne mai rezerva cazul acesta ?

Iata informatiile esentiale din articol:

Ceea ce am scris aici începe să se confirme. Legiştii au anunţat că vor finaliza raportul la sfârşitul săptămânii viitoare, dar deja au toate rezultatele analizelor toxicologice. Ei au stabilit concentraţia de Furadan ingurgitată de Mădălina Manole si, conform ziarului Puterea care a publicat ştirea, vedeta a băut circa 250 ml de insecticid fără a-l dilua în apă.
Criminaliştii au făcut şi analiza paharului găsit în apropierea cadavrului şi din care crezuseră iniţial că Mădălina băuse lichidul vâscos, procurat de amica sa. Surpriză! Paharul nu avea nici o urmă de otravă. Aşa că s-a concluzionat că femeia a tras duşca direct din sticla găsită în baie. Deşi ar putea exista şi supoziţia că i s-a dat să bea dintr+un alt pahar, ce a fost ulterior aruncat. Lichidul Furadan e alb, gros ca o smântână şi cu un gust dulceag, după cum e descris în texte de specialitate.
continuare - articolul integral aici.

3 comentarii:

melina spunea...

Nu am inteles bine, Madalina a baut otrava din sticla? Asa o cantitate mare? Cum e posibil? Si sticla era perfect inchisa si statea in pozitie verticala? Ce spun procurorii de toate acestea? Daca sustin in continuare ca e sinucidere, e clar ca procurorii ori sunt corupti ori sunt neprofesionisti. E nevoie de o ancheta serioasa, criminalii trebuie cunoscuti si pedepsiti!

Victoria spunea...

Asa se pare. Otrava a baut-o / i-a fost turnata direct din sticla.
Daca i-a fost turnata din sticla, substanta fiind si vascoasa, este foarte probabil ca cel care a facut acest lucru sa nu fi putut aprecia cantitatea care i-a turnat-o pe gat(asa cum se poate aprecia la un lichid fluid precum apa). In orice caz, se pare ca dorinta de a o vedea moarta si de a nu-i mai acorda nici-o sansa a fost atat de mare incat chiar si 250 ml turnati in stomacul ei sunt o cantitate imensa. Sunt convinsa ca lichidul fiind vascos si fiind remanent pe sticla din cauza asta nu si-a dat seama si nu a putut aprecia de fapt cat i-a turnat in stomac. Oricum de baut, cred ca este evident ca e imposibil sa fi baut o asa cantitate, precum si la fel de imposibil sa-i fi ramas aceasta cantitate in stomac daca ar fi avut reactii metabolice VITALE. Adica daca n-ar fi fost deja moarta. Tacerea presei si a IML-ului de cateva zile, mai precis de vineri incoace mie imi pare a fi LINISTEA DINAINTEA URAGANULUI. Eu ma astept din moment in moment sa izbucneasca scandalul cu forta in lumina informatiilor noi si complete. Cred ca se va lasa cu inculpari si arestari chiar.

lumea altfel spunea...

Sau pur si simplu, cel care i-a turnat otrava pe gat nu stia mai nimic despre ea ; adica nu stia cat de puternica este. Si s-a asigurat ca va muri, turnandu-i cat mai multa otrava ...
Dealtfel, Madalina daca ar fi baut singura otrava, ma indoiesc ca s-ar fi chinuit sa bea atat de multa, in conditiile in care stia ca va muri cu cateva grame de otrava ! Si apoi, cum ar fi putut inghiti atat de multa, cu esofagul ars ?