Mircea Petru a minţit, arată analizele solistei

Acest articol este preluat din ziare mondene, editia din 13.08.2010

Soţul Mădălinei Manole a minţit, arată analizele solistei (link rapid pe sursa)

Rezultatele analizelor obţinute de medicii legişti îl dau de gol pe soţul Mădălinei Manole, care, se pare, i-ar fi minţit pe anchetatori.

Şeful legiştilor spune că s-ar fi găsit în stomacul Mădălinei Manole: o cantitate foarte mare de FURADAN şi nici un strop de alcool, a aflat "ring.ro"

Dezvăluirea adânceşte însă enigma, întrucât afirmaţia soţului artistei în legătură cu şampania consumată împreună la miezul nopţii devine pur şi simplu... MINCIUNĂ.

„N-am descoperit alcool, barbiturice, droguri”

În cursul zilei de ieri, prof. dr Dan Dermengiu, şeful INML „Mina Minovici”, a declarat că legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole, constatând că artista înghiţise doar Furadan.

„N-am descoperit alcool în sânge şi nici alte substanţe, cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, la analiza toxicologică. E doar o cantitate foarte mare de Furadan”, a spus el.

În urma certitudinilor legiştilor, Petru Mircea va fi supus de anchetatori la „detectorul de minciuni”.

Conform stirilor difuzate de Antene, averea Madalinei Manole va reveni integral copilului. Care presupun eu ca il va avea drept tutore pe fratele Madalinei Manole, deci Mircea Petru nu va putea dispune in voie de munca artistei. De fapt asa este corect. El n-a avut vreo contributie la munca ei, casatoria lor civila a fiintat 8 luni si n-are nici-un drept de mostenire asupra bunurilor dobandite de Madalina inaintea casatoriei civile cu el. Este firesc deci ca unicul mostenitor sa fie copilul. Mie imi este foarte clar ca parintii Madalinei au pus piciorul in prag si au revendicat in mod corect TOTUL pentru copil. Oricum, si la instanta Mircea Petru ar fi pierdut, pentru ca toate bunurile dobandite de un sot inaintea casatoriei sunt considerate a fi personale, iar sotul supravietuitor NU ARE NICI-UN DREPT asupra patrimoniului personal al sotului decedat dobandit de acesta inaintea casatoriei, drepturi reale avand doar mostenitorii rezervatari sau colateralii de sange in lipsa rezervatarilor. Mi-e clar ca parintii Madalinei au fost bine sfatuiti de avocati si ca gestul lui Mirceaa Petru este doar unul demonstrativ pentru a linistii apele . Este clar ca si el a fost sfatuit de avocati sa apeleze la aceasta conduita pentru ca - aici ma repet - intr-un eventual proces NU AR FI AVUT CASTIG DE CAUZA IN FATA MOSTENITORILOR REZERVATARI.

In privinta analizelor toxicologice si a concluziilor asupra acestora formulate de legisti, este clar ca urmeaza testarea poligrafica atat a lui Mircea Petru, cat si a Magdalenei Mircea, soacra Madalinei Manole, care vor trebui sa raspunda cat mai sincer, plauzibil si in concordanta cu probele criminalistice recoltate la fata locului de catre anchetatorii si procurorii criminalisti, despre TOT ce s-a intamplat in locuinta in noaptea decesului.

Un comentariu:

ralph spunea...

Mi se pare ciudat ca presa nu mai da prea multe informatii referitoare la acest caz.Important e ca mai sunt persoane ca d-voastra...Astept cu nerabdare finalul acestei drame.