Aventura - Obssesion

Melodia unei iubiri care nu a trecut testul lui Cronos - Saturn !

Melodia unei dimineti racoroase de aprilie, intr-o cafenea din Baba Novac. Melodia unor ochi profunzi si a unei iubiri de mai multe vieti ....
Melodia iubirii obsedante si compulsive peste care timpul a trecut ca un tavalug, iar Saturn i-a probat valoarea ... Valoarea de a dainui peste vreme si de a-si mentine intensitatea.
Melodia unei iubiri curate ca lacrima din cer, dar care nu a reusit sa salveze sufletul barbatului intru deminitatea iubirii de oameni. A acelor oameni de zi cu zi pe ale caror brate ne sprijinim la nevoie sau atunci cand piedicile vietii ne fac sa ne julim genunchii si sa ne ranim mainile, vietile, oameni carora le datoram ajutorul si multumirile noastre pentru ca ne sunt sau ne-au fost prieteni adevarati, colaboratori deschisi, asociati fideli.
Daca cinste nu e, nimic nu e, as parafraza eu !
Cand viata merge prost si vremurile sunt impotriva omului, cand Dumnezeu nu-l ajuta, ba chiar accepta ca acesta sa se impiedice si sa cada, ar trebui ca omul sa se gandeasca mai intai unde a gresit si fata de cine, sa-si identifice propriile pacate, locurile unde a calcat in picioare legea vietii - legea divina - creatia lui Dumnezeu: omul adica, iar abia la sfarsit sa se gandeasca daca este cazul sa dea vina pe cei din jur !

Adevarata dovada a iubirii, este in primul rand cinstea si onestitatea. Loialitatea.

Niciun comentariu: