Astrologie pentru 2011 - anul Iepurasului de metal cel energic si vital

Postez predictiile horoscopului general in format video, facute de un astrolog cu mult bun simt, sensibilitate si cu o reprezentare corecta a influentei energiilor planetare asupra noastra a tuturor: Doamna Neti Sandu pe videochatul Protv.Sinteza consideratiilor mele astrologice asupra anului 2011

2011 este Anul Iepurelui de Metal dupa astrologia chineza. Noul an va incepe pe data de 03 Februarie 2011 si se va incheia pe 23 Ianurie 2012, dupa care va urma anul Dragonului.
Conform mitologiei chinezesti, Iepurele de Metal, reprezinta simbolul rezistentei, al diplomatiei si al dragostei de camin si confort.

Semnul Iepurelui corespunde in zodiacul european zodiei Pestilor. Zodia pestilor conform astrologiei moderne este guvernata de Neptun si Jupiter, aceste doua planete avandu-si domiciliul astral in aceasta zodie.

Nativii nascuti in anii Iepurelui, sunt considerati norocosi, poate cei mai norocosi nativi din toate zodiile. Ei sunt generosi, sunt persoane pline de compasiune fata de semenii lor, au multe ideii creative si sunt cred cu multa tărie în prieteni si mai ales in valorile familiei bazate pe multa iubire si afectiune. Iepurasii sunt persoane pe care lipsa de echilibru in relatiile cu ceilalti le poate provoca destul de multe probleme la nivel emotional. Firi pasionale care nu-si exteriorizeaza pasiunile ci le traiesc profund si intens in sufletul lor.

Una peste alta, in anul care urmeaza vedetele favorizate ale zodiacului ceresc vor fi toti aceia care indeplinesc cumulativ urmatoarele doua caracteristici:

1. sunt nascuti in anii iepurelui - indiferent de elementul atasat anului chinezesc: apa, lemn, metal, foc, pamant -;
2. cei nascuti in zodia berbecului (lunile martie-aprile).

Pentru toti berbecutii nascuti in anii iepurelui, anul se va manifesta in mod miraculos ca efecte pozitive ale sanselor si oportunitatilor, ei beneficiind atat de protectia domiciliara a lui Jupiter asupra anului Iepurelui, dar si de prezenta in tranzit a lui Jupiter, secondat de Uranus in constelatia Berbecului, pentru o perioada de jumatate de an. Schimbarile determinate de acest an in viata lor vor fi profunde, majore si extrem de benefice.

Dupa prima jumatate a anului, pentru berbeci, influenta lui Jupiter se va materializa in mod concret in planul financiar, intrucat pentru acesti nativi, trecerea lui Jupiter in Taur in a doua parte a lui 2011, va influenta si favoriza casa astrologica II, adica acea casa care exprima, finantele, banii concreti, banii curenti. Si credeti-ma ca nu este chiar de colo sa-l ai pe Jupiter - marele benefic si bancherul zodiacului - in casa banilor. Totodata Jupiter in Taur prin reactia casei II cu casa VIII, va stimula culegerea roadelor din tot ceea ce poate semnifica mosteniri, valorificarea banilor partenerilor de afaceri sau ale sotilor, partenerilor de viata.

Berbecii (indiferent de anul chinezesc al nasterii) totodata vor fi favorizati pentru o mare perioada de timp - aproximativ 8 ani - de prezenta lui Uranus pe teritoriul zodiacal al Berbecului, acesta reintrand DEFINITIV in luna februarie - martie in constelatia berbecului, pe care a atins-o si in anul trecut pana la gradul 3 berbec, dupa care a retrogradat reintrand in zodia pestilor. Ei bine, incepand cu luna martie Uranus va fi aliatul berbecilor pentru 8 ani de zile in plan personal si creational.

Anii dominati de semnul Iepurelui caruia i se ataseaza cele 5 elemente (zodiacul chinezesc este structurat pe cicluri de 60 de ani, adica 12 semne animale inmultite cu cele cinci elemente) sunt urmatorii:

Iepurele de Metal – din 06 Feb 1951 pana in 27 Ian 1952
din 03 Feb 2011 - 23 Ian 2012

Iepurele de Apa – din 25 Ian 1963 - 13 Feb 1964

Iepurele de Lemn – din 11 Feb 1975 - 31 Ian 1976

Iepurele de Foc – din 02 Feb 1927 - 23 Ian 1928
din 29 Ian 1987 - 17 Feb 1988

Iepurele de Pamant – din 19 Feb 1939 - 08 Feb 1940
din 17 Feb 1999 - 06 Feb 2000


Anul 2011 al Iepurelui de Metal va fi un an linistit pentru toata lumea, indiferent de zodia europeana de nastere; un an in care predominante vor fi activitatile creative. Toti oamenii vor fi mai deschisi catre generozitate, catre dialog, catre prietenie si familie, dar si catre afaceri secrete, pentru ca sensibilul Iepure este si un mare secretos. Deciziile vor fi mai conservatoare, mai prudente, mai bine si profund gandite. Intuitia, diplomatia si chiar siretenia in atingerea scopurilor se vor manifesta din plin si in largul lor in acest an.

In anul Iepurelui oamenii - mai ales Iepurii - pot gasi solutii pentru orice fel de probleme, caci Iepurele are un talent deosebit de a se descurca in cele mai dificile situatii, stiind sa se faca remarcat si mereu cazand in picioare. Actiunile riscante, scandalurile si evenimente lezant emotionale nu sunt pe placul dragalasului Iepuras, deci acestea vor avea o manifestare minimala - doar in caz de mare necesitate - in acest an, Iepurasului displacandu-i conflictul si situatiile conflictuale, abordarea calma fiind pe placul sau, el fiind caracterizat de maniera si eleganta. Toti vor fi mai destepti si se vor abtine sa intre in necazuri.

Un singur pericol poate sa-l pandeasca pe Iepuras si ii poate aduce consecinte negative in acest an: lenea. Si asta deoarece Iepurasul de succes poate ajunge sa adoarma fericit pe lauri, ne mai obosindu-se sa-si mareasca avantajele.


Niciun comentariu: