"EARTHLINGS" - Un documentar necesar a fi vazut

"Dumnezeu ne respecta, tot atat de mult cum respectam si noi Creatia si fapturile Sale !"

EARTHLINGS este un documentar de lung metraj, un film care este necesar a fi vazut si care poate schimba atitudinea despre viata si lume, a fiecaruia dintre noi.

Pentru toti aceia care mai cred ca puii de la fast-fooduri si supermarketuri au avut vreodata aripi, ca hamburgherii si cheeseburgerii nu contin suferinta si durerea carnii vietatii trecute in lumea subtila prin masacru si violenta, pentru toti aceia dintre noi care cred inca in produsele acelea "sanatoase, proaspete, energizante, de high quality si super-curate" prezentate de producatori si comercianti in culorile reclamelor publicitare de raft sau televizate.

Si nu in ultimul rand pentru toti aceia care inca mai cred ca accesoriile "la moda" - posete, pantofi, haine de blana, haine din piele - nu contin suferinta vietatii sacrificate, si ca aceste obiecte nu poarta si nu transmit aceasta incarcatura energetica negativa purtatorului.

Inarmati-va cu multa rabdare si sange rece si vizionati pana la capat aceasta pelicula.
Fie si numai pentru a sti ce anume se afla in farfuria din fata noastra sau pe raftul supermarketului sau magazinului din care cumparam.

Si pentru a aprecia in mod corect cum arata lumea creata de anumiti reprezentanti ai acestei "fiinte superioare din scara evolutiei vietii". Care "cerceteaza", se "distreaza" si isi satisface sadismului propriu prin manopere agresive indreptate asupra celor din jur - semeni de-ai lui sau animale, vietati nevinovate.
Dar si pentru a intelege - tot in mod corect - notiunea de moralitate, precum si pentru a aprecia diferenta dintre ceea ce numim in mod obisnuit normal si patologic.

Sursa filmului: http://video.google.com/videoplay?docid=1003875157308634534 .
Film prezentat si pe site-ul http://veg-tv.info/Earthlings .

Niciun comentariu: