Partidul Poporului

Protectie impotriva atacurilor psi (1)

Voi incepe astazi o serie de articole - sper sa stau din ce in ce mai bine cu timpul pana voi definitiva aceasta actiune - privind atacurile energetice (altfel spus atacuri psi), dar mai ales privind mijloacele de protectie impotriva acestor atacuri si a consecintelor lor.

Nimeni nu este deplin protejat (100%) impotriva unor astfel de actiuni pentru ca nimeni nu este fara de pacat. Cu cat omul are o abatere mai mare sau mai mica de la legea divina (legile vietii) si de la respectarea ei, cu atat este mai expus, mai vulnerabil, mai usor de influentat de ceea ce teoriile spirituale numesc: atacul psi.

Atacul psi poate imbraca multe forme, de la simplul gand rau pe care un individ - agresorul -, il indreapta asupra altui individ - victima -, si pana la cele mai complicate si sofisticate practici de influentare, perturbare sau chiar distrugere a biocampului uman.

Atacul psi poate fi indreptat asupra unei persoane in mod inconstient de catre o alta, exemplificativa in acest sens fiind invidia sau gandul negativ, sau poate fi realizat in mod voluntar si constient, in aceasta gama inscriindu-se invidia si rautatea focalizata, practicile magice, farmecele manifestate ca acte si ritualuri de magie (nu exista magie alba in acest sens !) si lista ar putea continua.

Prin taina hirotonisrii, preotii ortodocsi primesc initiere si putere de a lupta deschis impotriva formelor de (bio)energie negativa. Unul din cele mai puternice instrumente cu care preotii ortodocsi fac acest lucru sunt asa numitele "Molifte ale Sfantului Vasile Cel Mare", apoi se inscriu in acelasi registru "Rugaciunile Sfantului Ioan Gura de Aur", "Psaltirea" precum si Acatistele Sfintilor Parinti.

Participarea constanta la slujbele de liturghie, apoi slujbele de sfant maslu care se desfasoara in bisericile ortodoxe in ziua de vineri, au rolul de a curata aura bioenergetica de influente straine, de intruziuni malefice si de a sparge centrele de energie negativa acumulate in biocampul aceluia care participa la aceste slujbe. Desigur, este foarte importanta atat din punct de vedere spiritual, cat si terapeutic as putea spune, si rugaciunea pe care omul in intimitatea camerei sale o inalta care Cer.

Am sa va prezint in acest articol de inceput "Rugaciunea Sfantului Ciprian", acesta fiind un sfant crestin care inainte de a deveni credinciosul fervent si aparatorul infocat al Domnului Iisus Hristos, a fost unul din cei mai mari vrajitori pe care memoria crestina a timpului i-a retinut.

Exprimarea constanta sau ori de cate ori o persoana simte nevoia, a acestei rugaciuni, asigura una din cele mai bune si eficiente autoprotectii energetice a celui in cauza.

Mana si Icoana Sfantului Ciprian se gasesc expuse la biserica "Zlatari" din Bucuresti.


Biserica este situata in plin centrul capitalei, pe Calea Victoriei la nr. 12, (sector 3) oarecum vis a vis de Magazinul Victoria si de cladirea CEC-ului Mare, situandu-se de aceeasi parte cu Muzeu de Istorie al Romaniei.
Sfantul Mare Mucenic Ciprian impreuna cu Sfanta Fecioara Iustina, este sarbatorit de catre crestinatatea ortodoxa la data de 2 octombrie.RUGACIUNEA SFANTULUI CIPRIAN

Stapane Doamne lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; Imparatul Imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie.
Tu Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul(a) Tau (aici spui numele tau) impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice.

Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume.

Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujitorul Tau si dezleaga pe robul Tau (aici spui numele tau) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau prin argintul viu sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge, acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (aici spui numele tau) pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.

Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (aici spui numele tau).

Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui, si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru Sfant Numele Tau, ca binecuvantat esti in veci. Amin.Mai multe informatii despre biserica Zlatari gasiti aici.
Acatistul Sfantului Ciprian poate fi gasit aici.


Viata si istoria Sfantului Ciprian si a Sfintei fecioare Iustina

Pe vremea imparatiei lui Deciu, era in Antiohia Siriei un filozof si vrajitor vestit, anume Ciprian, de neam din Cartagina, nascut dim parinti necredinciosi, care a fost dat in copilaria sa spre slujba paganescului si necuratului lor zeu, Apolon. In anul al saptelea al varstei sale il incredintara la vrajitori spre invatatura mestesugului vrajitoriei si a dracestii intelepciuni. Iar dupa zece ani de la nasterea sa a fost trimis de parinti spre savarsirea jertfei in muntele Olimpului, pe care paganii il numeau locuinta dumnezeiasca, caci acolo se afla nenumarata multime de idoli intru care multi diavoli locuiau. Articolul integral despre viata Sfintilor Mucenici Ciprian si Iustina AICI.

Niciun comentariu: